Geen grappen met logistiek werk

Als logistiek medewerker ben je werkzaam een magazijn, loods of distributiecentra. Je bent verantwoordelijk voor het logistieke proces van a tot z. Dit betekent dat je zorg draagt voor de inname, de verwerking en de uiteindelijke verzending.

Als logistiek medewerker kan je in het bezit zijn van verschillende diploma’s die aansluiten op het vakgebied. Hierbij kan je denken aan een Havo of MBO diploma. Tevens is het mogelijk als logistiek medewerker aan de slag te gaan zonder diploma. Wel is het handig als je in het bezit bent van een heftruck of reachtruck certificaat, op deze manier kan je alle lading lossen, verplaatsen en laden.

Het salaris van een logistiek medewerker is vooral afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Een logistiek medewerker verdient tussen de 1350 en 2200 euro. Heb je een bedrijf gevonden waar secundaire arbeidsvoorwaarden gelden? Dan kan het zijn dat je salaris hoger, of juist lager uitvalt door de eventuele vergoedingen of inhoudingen.

Je bent een echte logistieke medewerker als de vaardigheden zoals; klantgericht, resultaatgericht, samenwerken, en accuratesse jou als persoon omschrijven. Je bent een harde werker die weet wat er moet gebeuren doet dit nauwkeurig, gestructureerd en volgens de regels van het bedrijf waar je werkzaam bent.

Jij werkt het liefste met je handen en bent een echte doener, je kan goed zelfstandig werken maar bent daarnaast een echte teamspeler. Je bent bereid je collega’s te helpen en ook bij het helpen van de klanten draai jij je handen niet om.

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek? Neem dan eens een kijkje op de website www.werkenbijschotgroep.nl/logistiek wie weet hebben wij een vacature vacant welk jou aanspreekt.